Živi smo i zdravi, pa to je već uspjeh

Krize dođu i prođu, ali život ide dalje. Krajnje je naivno vjerovati u bajku da će uvijek sve biti dobro. U prirodi vruće ljeto zamjenjuje kišovita jesen, a zima neizbježno dolazi. Otkako smo živi, život ide dalje i glupo je ne koristiti ga.

Unatoč svim problemima ove godine, počeli smo puno bolje živjeti. Domaće poslovanje čvrsto je zauzelo niše koje su napustile strane tvrtke. Porasla su socijalna davanja (usmjerena su najpotrebitijima).

Da, naravno, postoje poteškoće i ima ih dosta, ali ništa ekstra fatalno se nije dogodilo i neće se ponoviti. Dobre stvari dolaze onima koji čekaju.

Iznijet ću važnu misao koju mnogi izgube iz vida i jako žale poslije. Niša koju odaberete trebala bi biti više od pukog novca i marže. Budući da je poduzetnik angažiran u svom poslu gotovo danonoćno, 24/7. A ako vas odabrana niša živcira, onda nećete izgorjeti s njom, što će odmah negativno utjecati na izglede vašeg poslovanja.

Morate se početi brinuti o svom tijelu: šetati na svježem zraku, baviti se tjelesnom aktivnošću, hraniti se uravnoteženo i piti čistu vodu.

Što će biti sutra, ne znamo. Samo moraš raditi svoj posao. I to dobro. Dovoljno sna, zdrava prehrana, redovito bavljenje sportom.

Sve to pomaže da budete dobro raspoloženi.

Objavljeno dana