Krevetići i kolijevke za bebe

Dječji krevetić je najbolji izbor za miran i siguran san bebe. Kolijevka prvenstveno služi za igru i ljuljanje bebe, a nije dobar izbor za spavanje.

Pojedini roditelji biraju kolijevke umjesto krevetića jer vjeruju da su udobnije za bebu. Kolijevke imaju mogućnost ljuljanja bebe, što znači da će ih lakše staviti na spavanje, a ujedno se kolijevka može koristiti i za igru s djetetom tijekom dana. Postoje neke razlike, ali to su zapravo samo nijanse. Prvo, djeca se brzo naviknu na ljuljanje i teško mogu zaspati, a da ih roditelji prije spavanja dobro ne uljuljaju, drugo, kolijevke nisu uvijek dobro i promišljeno napravljene.

Neke kolijevke olakšavaju bebi da se prevrne ili da se dijete navikne na spavanje u običnom statičnom krevetu i nikad ne osjeti radosti ljuljanja. Prijenosni dječji krevetić odlična je opcija za obitelj koja često putuje, kao i za one koji običan krevetić ne mogu nigdje staviti. Ovaj krevetić se sklapa do veličine torbe i otvara u krevet s visokim stranicama, nogama i udobnim dnom, što ga čini savršenim za spavanje noću i igranje danju.

Naš izbor dječjih krevetića koje preporučujemo pogledajte ovdje.

Objavljeno dana